Tobogan KBT TOBA 1,2 M

Nou

TRANSPORT GRATUIT!-prin ridicare personala de la cel mai apropiat sediu Fan Courier. Oferta este valabila persoanelor fizice!

Inaltime de pornire: 60 cm

Momentan disponibil pe culoarea: rosu si albastru

Preluam comenzi si pe celelalte culori cu termen de livrare: 3 saptamani.

Detalii

More details

5 Items

150,00 lei

Data sheet

Inaltime de pornire60 CM
Dimensiuni:38 X 120 CM
Lungime de glisare120 CM

More info

Placă de tobogan pentru cei mici, rezistentă la UV, având ca material de bază HDPE colorat. 
Toboganul este prevăzut pentru a fi utilizat în exterior.

Fixare: Toboganul se va fixa de turn cu două bucăţi de holţşuruburi de 5 sau 6 mm diametru cu cap înecat (nu face parte din furnitură).

Gama de culori oferită: roşu, galben, verde, verde măr, albastru, mov, turcoaz, ciocolata.

Institutul TÜV Rheinland atestă pe baza standardului EN 71 aptitudinea toboganului de a fi utilizat de către locatari.

Inaltime de pornire: 600 mm

Lăţimea: 380 mm

Lungimea toboganului: 1200 mm

Necesită asamblare.

Asamblarea trebuie făcută exclusiv de câtre un adult.

Asigurați-vă că toboganul este complet și corect asamblat înainte de folosire.

 

Avertismente și precauții de utilizare

Jucăria/produsul poate conține piese mici și necesită asamblare de câtre un adult. Vă rugăm să nu dați jucăria/produsul copilui/să nu-l lăsați să se joace/să folosească produsul numai după ce a fost complet asamblat/asamblată și verificată/verificat și au fost îndepârtate ambalajele. Numai pentru uz casnic/ rezidențial. Vă rugăm să respectați instrucțiunile de montare pe care le veți primi la achiziționarea jucăriei și suprafața adecvată de amplasare a jucăriei. Dacă jucăria a necesitat montare, vă rugăm să efectuați verificarea și întreținerea periodică a părților principale, a elementelor de susținere, fixare, ancorare. Dacă aceste verificări nu sunt efectuate, jucăria poate cauza cădere sau râsturnare. Nu lăsați ambalajele jucăriilor/produselor la îndemâna copiilor. Îndepărtați orice ambalaj al jucăriei/produsului înainte de a da jucăria/produsul copilului. Vă rugăm să supravegheați copilul in timp ce se joacă/folosește acest produs. Păstrați instrucțiunile și etichetele pentru referințe viitoare. Păstrați jucăria/produsul departe de foc; feriți jucăria/produsul de temperaturi ridicate și umiditate.

Înălţimea de cădere critică fiind de peste 1 m, trebuie asigurată amenajarea unui sol de amortizare coprespunzător, de exemplu cu dale de cauciuc cu caracter amortizator.

Alte informatii: 
Toboganul se va fixa de turn cu doua bucati de holtsuruburi de 5 mm sau 6 mm diametru cu cap inecat (nu face parte din furnitura). Pentru siguranta utilizarii toboganului si pentru a preveni deterioarea gazonului, este recomandat montarea unui pavaj de cauciuc 100x100x3cm. Pentru montarea corecta si sigura a toboganului este indicat pastrarea unei distante de minim 2 metri fata de alte obiecte de teren (ex. gard, copaci). Nu lasati obiecte ascutite, tari sau patratoase in aceasta zona de siguranta care ar putea provoca rani copilului. Pentru copii mai mici va recomandam montareaa peretilor de protectie pentru a va asigura siguranta completa in timpul glisarii. Se curata cu apa calduta si sapun. Este disponibil imediat din depozit. Daca plasati comanda pana la ora 12, produsul va fi livrat in ziua urmatoare, la un pret foarte avantajos. Toboganul poate fi vizualizat si achizitionat personal in magazinele noastre. Toboganul este recomandat copiilor intre 3-10 ani. Sarcina maxima admisa 70kg. 
Astazi, datorita asamblarii relativ usoare a turnurilor de joaca (Jungle Gym, Blue Rabbit, Bruno etc.) apar tot mai multe complexe de joaca in proprietati private. Cei care nu dispun astfel de turnuri in gradina, dar au o panta inclinata sau desing-ul terasei permite pornirea glisarii. In aceste cazuri, totusi trebuie acordata o atentie deosebita asigurarii suspendarii corecte si crearea unei zone de cadere sigure. 
Leganatul, caratatul, ore petrecute in aer liber contribuie neobservat la dezvoltarea sistemului nervos a copiilor. Perturbariile comportamentale care apar mult mai tarziu, se datoreaza lipsei dezvoltarii sistemului nervos, care se manifesta intr-un nivel scazut de aliniere a informatiilor senzoriale. Stimularea zonelor sistemului nervos se incepe chiar de la bunul inceput. In acest sens, alunecarea de pe tobogan are ca scop crearea noilor relatii in sistemul nervos central. Copii mai mari incearca diferite metode de alunecare fara incurajare: pe spate, culcat, pe burta sau cu capul in jos. Cu toate acestea, exsita copii care sunt ofensati de tobogane, iar altii nu vor sa se dea cu leaganul. In toate cazurile de mai sus, copii trebuie incurajati si laudati. Daca doar alaturi de mama sau tata vor sa se alunece de pe tobogan, sa nu facem niciodata comentariu. Dezvoltatea copiilor este diferita pentru fiecare individ, astfel parintele se comporta corect doar cand evaluarea se face in ritmul propriu. Pentru a face acest lucru, va dorim minute fericite, o multime de bucurie si rabdare.

Recenzii

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Tobogan KBT TOBA 1,2 M

Tobogan KBT TOBA 1,2 M

TRANSPORT GRATUIT!-prin ridicare personala de la cel mai apropiat sediu Fan Courier. Oferta este valabila persoanelor fizice!

Inaltime de pornire: 60 cm

Momentan disponibil pe culoarea: rosu si albastru

Preluam comenzi si pe celelalte culori cu termen de livrare: 3 saptamani.

Detalii