Tobogan KBT REX 2,3 M

Nou

Placa de tobogan cu linie curbata, rezistenta la UV, avand ca material de baza HDPE colorat. Toboganul este prevazut pentru a fi utilizat in exterior, si datorita liniei sale curbate ofera o delectare aparte copiilor care il folosesc.

TRANSPORT GRATUIT, prin ridicarea personala de la cel mai apropiat sediu FAN Curier

 

Detalii

More details

773 Items

315,00 lei

Data sheet

Inaltime de pornire120 cm
Dimensiuni:201 x 120 x 49 cm
Lungime de glisare230 cm
Greutate7 kg

More info

Fixare: Toboganul se va fixa de turn cu doua bucati de holtsuruburi de 5 sau 6 mm diametru cu cap inecat (nu face parte din furnitura).

Se poate comanda pentru fixare si suport din metal.

Posibilitate de a transforma intr-un tobogan cu apa.

Gama de culori oferita: roşu, galben, verde, verde mar, albastru, mov, turcoaz.

Institutul TÜV Rheinland atesta pe baza standardului EN 71 aptitudinea toboganului de a fi utilizat de catre locatari.

Latimea: 49 cm

Lungimea toboganului: 201 cm

Sarcina maxima admisa: 70 kg.

Necesita asamblare.

Asamblarea trebuie facuta exclusiv de catre un adult.

Asigurati-va ca toboganul este complet si corect asamblat inainte de folosire.

 

Avertismente si precautii de utilizare

Jucaria/produsul poate contine piese mici si necesita asamblare de catre un adult. Va rugam sa nu dati jucaria/produsul copilui/sa nu-l lasati sa se joace/sa foloseasca produsul numai dupa ce a fost complet asamblat/asamblata si verificata/verificat si au fost indepartate ambalajele. Numai pentru uz casnic/ rezidential. Va rugam sa respectati instructiunile de montare pe care le veti primi la achizitionarea jucariei si suprafata adecvata de amplasare a jucariei. Daca jucaria a necesitat montare, va rugam sa efectuati verificarea si intretinerea periodica a partilor principale, a elementelor de sustinere, fixare, ancorare. Daca aceste verificari nu sunt efectuate, jucaria poate cauza cadere sau rasturnare. Nu lasati ambalajele jucariilor/produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al jucariei/produsului inainte de a da jucaria/produsul copilului. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca/foloseste acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati jucaria/produsul departe de foc; feriti jucaria/produsul de temperaturi ridicate si umiditate.

Inaltimea de cadere critica fiind de peste 1 m, trebuie asigurata amenajarea unui sol de amortizare coprespunzator, de exemplu cu dale de cauciuc cu caracter amortizator.

Alte informatii: 
Toboganul se va fixa de turn cu doua bucati de holtsuruburi de 5 mm sau 6 mm diametru cu cap inecat (nu face parte din furnitura). Pentru siguranta utilizarii toboganului si pentru a preveni deterioarea gazonului, este recomandat montarea unui pavaj de cauciuc 100x100x3cm. Pentru montarea corecta si sigura a toboganului este indicat pastrarea unei distante de minim 2 metri fata de alte obiecte de teren (ex. gard, copaci). Nu lasati obiecte ascutite, tari sau patratoase in aceasta zona de siguranta care ar putea provoca rani copilului. Pentru copii mai mici va recomandam montareaa peretilor de protectie pentru a va asigura siguranta completa in timpul glisarii. Se curata cu apa calduta si sapun. Este disponibil imediat din depozit. Daca plasati comanda pana la ora 12, produsul va fi livrat in ziua urmatoare, la un pret foarte avantajos. Toboganul poate fi vizualizat si achizitionat personal in magazinele noastre. Toboganul este recomandat copiilor intre 3-10 ani. Sarcina maxima admisa 70kg. 
Astazi, datorita asamblarii relativ usoare a turnurilor de joaca (Jungle Gym, Blue Rabbit, Bruno etc.) apar tot mai multe complexe de joaca in proprietati private. Cei care nu dispun astfel de turnuri in gradina, dar au o panta inclinata sau desing-ul terasei permite pornirea glisarii. In aceste cazuri, totusi trebuie acordata o atentie deosebita asigurarii suspendarii corecte si crearea unei zone de cadere sigure. 
Leganatul, caratatul, ore petrecute in aer liber contribuie neobservat la dezvoltarea sistemului nervos a copiilor. Perturbariile comportamentale care apar mult mai tarziu, se datoreaza lipsei dezvoltarii sistemului nervos, care se manifesta intr-un nivel scazut de aliniere a informatiilor senzoriale. Stimularea zonelor sistemului nervos se incepe chiar de la bunul inceput. In acest sens, alunecarea de pe tobogan are ca scop crearea noilor relatii in sistemul nervos central. Copii mai mari incearca diferite metode de alunecare fara incurajare: pe spate, culcat, pe burta sau cu capul in jos. Cu toate acestea, exsita copii care sunt ofensati de tobogane, iar altii nu vor sa se dea cu leaganul. In toate cazurile de mai sus, copii trebuie incurajati si laudati. Daca doar alaturi de mama sau tata vor sa se alunece de pe tobogan, sa nu facem niciodata comentariu. Dezvoltatea copiilor este diferita pentru fiecare individ, astfel parintele se comporta corect doar cand evaluarea se face in ritmul propriu. Pentru a face acest lucru, va dorim minute fericite, o multime de bucurie si rabdare.

Recenzii

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Tobogan KBT REX 2,3 M

Tobogan KBT REX 2,3 M

Placa de tobogan cu linie curbata, rezistenta la UV, avand ca material de baza HDPE colorat. Toboganul este prevazut pentru a fi utilizat in exterior, si datorita liniei sale curbate ofera o delectare aparte copiilor care il folosesc.

TRANSPORT GRATUIT, prin ridicarea personala de la cel mai apropiat sediu FAN Curier

 

Detalii