• La reducere!
Tobogan cu pereti de protectie 2,5 m
  • Tobogan cu pereti de protectie 2,5 m
  • Tobogan cu pereti de protectie 2,5 m

Tobogan cu pereti de protectie 2,5 m

1.335,00 RON
cu TVA

Este un tobogan confecţionat din poliester armat cu fibră de sticlă, cu pereți de protecție şi are o înălţime de aşezare de 100-120 cm. Produsul instalat trebuie verificat sistematic cu o frecvenţă determinată de intensitatea utilizării.

Detalii

Cantitate
Nu sunt suficiente produse in stoc

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

Este un tobogan confecţionat din poliester armat cu fibră de sticlă, cu pereți de protecție şi are o înălţime de aşezare de 100-120 cm. Produsul instalat trebuie verificat sistematic cu o frecvenţă determinată de intensitatea utilizării. Materialul toboganului este confecţionat din poliester armat cu fibră de sticlă, color, ca atare rezistă la razele UV, iar curăţirea sa se poate face cu ajutorul unui produs de curăţat obişnuit.

Culori: roșu, galben, albastru, verde.

Fixarea lui se recomandă prin pereții laterali, nu sunt orificii preforate pentru suruburi.

Produsul corespunde normei EN1176, şi este destinat utilizării pe terenuri publice.

Vârsta recomandată: de la 3-10 ani. Înălţimea de cădere critică depăşind 1 m, trebuie asigurată elaborarea solului de amortizare corespunzător, de exemplu cu dale de cauciuc cu caracter amortizator.

Necesită asamblare.

Asamblarea trebuie făcută exclusiv de câtre un adult.

Asigurați-vă că toboganul este complet și corect asamblat înainte de folosire.

 

Avertismente și precauții de utilizare

Jucăria/produsul poate conține piese mici și necesită asamblare de câtre un adult. Vă rugăm să nu dați jucăria/produsul copilui/să nu-l lăsați să se joace/să folosească produsul numai după ce a fost complet asamblat/asamblată și verificată/verificat și au fost îndepârtate ambalajele. Numai pentru uz casnic/ rezidențial. Vă rugăm să respectați instrucțiunile de montare pe care le veți primi la achiziționarea jucăriei și suprafața adecvată de amplasare a jucăriei. Dacă jucăria a necesitat montare, vă rugăm să efectuați verificarea și întreținerea periodică a părților principale, a elementelor de susținere, fixare, ancorare. Dacă aceste verificări nu sunt efectuate, jucăria poate cauza cădere sau râsturnare. Nu lăsați ambalajele jucăriilor/produselor la îndemâna copiilor. Îndepărtați orice ambalaj al jucăriei/produsului înainte de a da jucăria/produsul copilului. Vă rugăm să supravegheați copilul in timp ce se joacă/folosește acest produs. Păstrați instrucțiunile și etichetele pentru referințe viitoare. Păstrați jucăria/produsul departe de foc; feriți jucăria/produsul de temperaturi ridicate și umiditate.

JN0406

Fisa tehnica

Inaltime de pornire
100 cm
Lungime de glisare
250 cm