Tobogan din otel inoxidabil 100 cm
  • Tobogan din otel inoxidabil 100 cm
  • Tobogan din otel inoxidabil 100 cm
  • Tobogan din otel inoxidabil 100 cm
  • Tobogan din otel inoxidabil 100 cm
  • Tobogan din otel inoxidabil 100 cm

Tobogan din otel inoxidabil 100 cm

7.977,00 RON
cu TVA

Tobogan drept din oțel galvanizat dotat cu perete de protecție pentru uz public. Placa este din oțel inoxidabil, pereții din oțel galvanizat. Datorită concepției din trei straturi de oțel este silentios. Zgomotul produs în cursul folosinței este absorbit de spătarul din trei straturi. Perioada de uz de fapt este fără limită.

Detalii

Cantitate
Nu sunt suficiente produse in stoc

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

Produsul corespunde celor mai înalte exigenţe calitative, poate fi utilizat şi în locurile cu solicitări intensive, este rezistent la acte de vandalism.

Poate fi cumpărat în cinci dimensiuni: cu înălţimea de pornire de 70, 100, 150, 200 respectiv de 250 cm. Lăţimea plăcilor de tobogan este de 50 cm.
Fixarea: Toboganul este fixat de schelă prin 4 bucăţi de şuruburi de 8 mm şi 6 bucăţi de şuruburi de 4 mm, iar de sol este fixat prin betonarea ţevilor de fixare.

Produsul corespunde normei EN1176, este adecvat utilizării pe terenuri publice. În cazul unei înălţimi de pornire de peste 1 m este necesară amenajarea unui sol de amortizare corespunzător!

Tobogan ondulatoriu din oţel inoxidabil.

Necesită asamblare.

Asamblarea trebuie făcută exclusiv de câtre un adult.

Asigurați-vă că toboganul este complet și corect asamblat înainte de folosire.

 

Avertismente și precauții de utilizare

Jucăria/produsul poate conține piese mici și necesită asamblare de câtre un adult. Vă rugăm să nu dați jucăria/produsul copilui/să nu-l lăsați să se joace/să folosească produsul numai după ce a fost complet asamblat/asamblată și verificată/verificat și au fost îndepârtate ambalajele. Numai pentru uz casnic/ rezidențial. Vă rugăm să respectați instrucțiunile de montare pe care le veți primi la achiziționarea jucăriei și suprafața adecvată de amplasare a jucăriei. Dacă jucăria a necesitat montare, vă rugăm să efectuați verificarea și întreținerea periodică a părților principale, a elementelor de susținere, fixare, ancorare. Dacă aceste verificări nu sunt efectuate, jucăria poate cauza cădere sau râsturnare. Nu lăsați ambalajele jucăriilor/produselor la îndemâna copiilor. Îndepărtați orice ambalaj al jucăriei/produsului înainte de a da jucăria/produsul copilului. Vă rugăm să supravegheați copilul in timp ce se joacă/folosește acest produs. Păstrați instrucțiunile și etichetele pentru referințe viitoare. Păstrați jucăria/produsul departe de foc; feriți jucăria/produsul de temperaturi ridicate și umiditate.

Înălţimea de cădere critică fiind de peste 1 m, trebuie asigurată amenajarea unui sol de amortizare coprespunzător, de exemplu cu dale de cauciuc cu caracter amortizator.13104

Fisa tehnica

Inaltime de pornire
100 cm