Tobogan din otel inoxidabil 250 cm
 • Tobogan din otel inoxidabil 250 cm
 • Tobogan din otel inoxidabil 250 cm
 • Tobogan din otel inoxidabil 250 cm
 • Tobogan din otel inoxidabil 250 cm
 • Tobogan din otel inoxidabil 250 cm

Tobogan din otel inoxidabil 250 cm

11.966,00 RON
cu TVA

Tobogan drept din oțel galvanizat dotat cu perete de protecție pentru uz public. Placa este din oțel inoxidabil, pereții din oțel galvanizat. Datorită concepției din trei straturi de oțel este silentios. Zgomotul produs în cursul folosinței este absorbit de spătarul din trei straturi. Perioada de uz de fapt este fără limită.

Detalii

Cantitate
Nu sunt suficiente produse in stoc

 • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
 • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
 • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

Produsul corespunde celor mai înalte exigenţe calitative, poate fi utilizat şi în locurile cu solicitări intensive, este rezistent la acte de vandalism.

Poate fi cumpărat în trei dimensiuni: cu înălţimea de pornire de 70, 100, 150, 200 respectiv de 250 cm. Lăţimea plăcilor de tobogan este de 50 cm.
Fixarea: Toboganul este fixat de schelă prin 4 bucăţi de şuruburi de 8 mm şi 6 bucăţi de şuruburi de 4 mm, iar de sol este fixat prin betonarea ţevilor de fixare.

Produsul corespunde normei EN1176, este adecvat utilizării pe terenuri publice. În cazul unei înălţimi de pornire de peste 1 m este necesară amenajarea unui sol de amortizare corespunzător!

Tobogan ondulatoriu din oţel inoxidabil.

Necesită asamblare.

Asamblarea trebuie făcută exclusiv de câtre un adult.

Asigurați-vă că toboganul este complet și corect asamblat înainte de folosire.

 

Avertismente si precautii de utilizare

Jucaria/produsul poate contine piese mici si necesita asamblare de catre un adult. Va rugam sa nu dati jucaria/produsul copilui/sa nu-l lasati sa se joace/sa foloseasca produsul numai dupa ce a fost complet asamblat/asamblata si verificata/verificat si au fost indepartate ambalajele. Numai pentru uz casnic/ rezidential. Va rugam sa respectati instructiunile de montare pe care le veti primi la achizitionarea jucariei si suprafata adecvata de amplasare a jucariei. Daca jucaria a necesitat montare, va rugam sa efectuati verificarea si intretinerea periodica a partilor principale, a elementelor de sustinere, fixare, ancorare. Daca aceste verificari nu sunt efectuate, jucaria poate cauza cadere sau rasturnare. Nu lasati ambalajele jucariilor/produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al jucariei/produsului inainte de a da jucaria/produsul copilului. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca/foloseste acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati jucaria/produsul departe de foc; feriti jucaria/produsul de temperaturi ridicate si umiditate.

Inaltimea de cadere critica fiind de peste 1 m, trebuie asigurata amenajarea unui sol de amortizare coprespunzator, de exemplu cu dale de cauciuc cu caracter amortizator.

13102

Fisa tehnica

Inaltime de pornire
250 cm