Tobogan din otel inoxidabil 200 cm
  • Tobogan din otel inoxidabil 200 cm
  • Tobogan din otel inoxidabil 200 cm
  • Tobogan din otel inoxidabil 200 cm
  • Tobogan din otel inoxidabil 200 cm
  • Tobogan din otel inoxidabil 200 cm

Tobogan din otel inoxidabil 200 cm

10.578,00 RON
cu TVA

Tobogan drept din otel galvanizat dotat cu perete de protectie pentru uz public. Placa este din otel inoxidabil, peretii din otel galvanizat. Datorita conceptiei din trei straturi de otel este silentios. Zgomotul produs in cursul folosintei este absorbit de spatarul din trei straturi. Perioada de uz de fapt este fara limita.

Detalii

Cantitate
Nu sunt suficiente produse in stoc

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

Produsul corespunde celor mai inalte exigente calitative, poate fi utilizat si in locurile cu solicitari intensive, este rezistent la acte de vandalism.

Poate fi cumparat in trei dimensiuni: cu inaltimea de pornire de 100, 150 respectiv de 200 cm. Latimea placilor de tobogan este de 50 cm.
Fixarea: Toboganul este fixat de schela prin 4 bucati de suruburi de 8 mm si 6 bucati de suruburi de 4 mm, iar de sol este fixat prin betonarea tevilor de fixare.

Produsul corespunde normei EN1176, este adecvat utilizarii pe terenuri publice. In cazul unei inaltimi de pornire de peste 1 m este necesara amenajarea unui sol de amortizare corespunzator!

Tobogan ondulatoriu din otel inoxidabil.

Inaltime de pornire:

1000 mm: 7949 ron TVA inclus

1500 mm: 10982 ron TVA inclus

2000 mm: 16474 ron TVA inclus

Necesita asamblare.

Asamblarea trebuie facuta exclusiv de catre un adult.

Asigurati-va ca toboganul este complet si corect asamblat inainte de folosire.

 

Avertismente si precautii de utilizare

Jucaria/produsul poate contine piese mici si necesita asamblare de catre un adult. Va rugam sa nu dati jucaria/produsul copilui/sa nu-l lasati sa se joace/sa foloseasca produsul numai dupa ce a fost complet asamblat/asamblata si verificata/verificat si au fost indepartate ambalajele. Numai pentru uz casnic/ rezidential. Va rugam sa respectati instructiunile de montare pe care le veti primi la achizitionarea jucariei si suprafata adecvata de amplasare a jucariei. Daca jucaria a necesitat montare, va rugam sa efectuati verificarea si intretinerea periodica a partilor principale, a elementelor de sustinere, fixare, ancorare. Daca aceste verificari nu sunt efectuate, jucaria poate cauza cadere sau rasturnare. Nu lasati ambalajele jucariilor/produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al jucariei/produsului inainte de a da jucaria/produsul copilului. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca/foloseste acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati jucaria/produsul departe de foc; feriti jucaria/produsul de temperaturi ridicate si umiditate.

Inaltimea de cadere critica fiind de peste 1 m, trebuie asigurata amenajarea unui sol de amortizare coprespunzator, de exemplu cu dale de cauciuc cu caracter amortizator.13101

Fisa tehnica

Inaltime de pornire
200 cm