Tobogan de teren in panta VARIA cu 1 pista
  • Tobogan de teren in panta VARIA cu 1 pista

Tobogan de teren in panta VARIA cu 1 pista

1.990,00 RON
cu TVA

Toboganul pentru teren in panta este confectionat din poliester armat cu fibra de sticla si are o inaltime de asezare de 150 cm. Produsul poate fi instalat pe un teren avand o panta corespunzatoare, adica de minim 30°. 

Detalii

Cantitate
Nu sunt suficiente produse in stoc

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

Toboganul pentru teren in panta este confecţionat din poliester armat cu fibra de sticla si are o inaltime de asezare de 150 cm. Produsul poate fi instalat pe un teren avand o panta corespunzatoare, adica de minim 30°. In cazul montarii mai multor placi de tobogan, nu este admis a se lasa distanta intre ele. Fiecare tobogan trebuie fixat pe soclu de beton.   
Produsul trebuie verificat sistematic, cu o frecventa determinata de intensitatea utilizarii. Materialul produsului il constituie poliesterul armat cu fibra de sticla, color, care rezista la radiatii UV, iar curatarea se face prin substanta de curatat obisnuit fara cuart.

Inaltimea pantei: 150 cm
   
Latimea: 70 cm

Lungimea suprafeţei de glisare: 360 cm

Greutatea: 30 kg

Produsul corespunde normei EN1176, este adecvat utilizarii pe terenuri publice. Varsta recomandata: 2-6 ani. Inaltimea de cadere critica este mai redusa de 1 m, ca atare poate fi montat si fara sol special de amortizare (este suficient gazonul sau stratul superior al solului).

Necesita asamblare.

Asamblarea trebuie facuta exclusiv de catre un adult.

Asigurati-va ca toboganul este complet si corect asamblat inainte de folosire.

Avertismente si precautii de utilizare

Jucaria/produsul poate contine piese mici si necesita asamblare de catre un adult. Va rugam sa nu dati jucaria/produsul copilui/sa nu-l lasati sa se joace/sa foloseasca produsul numai dupa ce a fost complet asamblat/asamblata si verificata/verificat si au fost indepartate ambalajele. Numai pentru uz casnic/ rezidential. Va rugam sa respectati instructiunile de montare pe care le veti primi la achizitionarea jucariei si suprafata adecvata de amplasare a jucariei. Daca jucaria a necesitat montare, va rugam sa efectuati verificarea si intretinerea periodica a partilor principale, a elementelor de sustinere, fixare, ancorare. Daca aceste verificari nu sunt efectuate, jucaria poate cauza cadere sau rasturnare. Nu lasati ambalajele jucariilor/produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al jucariei/produsului inainte de a da jucaria/produsul copilului. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca/foloseste acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati jucaria/produsul departe de foc; feriti jucaria/produsul de temperaturi ridicate si umiditate.

Inaltimea de cadere critica fiind de peste 1 m, trebuie asigurata amenajarea unui sol de amortizare coprespunzator, de exemplu cu dale de cauciuc cu caracter amortizator.

10198

Fisa tehnica

Inaltime de pornire
150 cm
Lungime de glisare
360 cm