Tobogan TISA 440 cm
  • Tobogan TISA 440 cm
  • Tobogan TISA 440 cm
  • Tobogan TISA 440 cm

Tobogan TISA 440 cm

2.827,00 RON
cu TVA

Este toboganul cel mai mare al acestei pagini de specialitate, adecvat atat utilizarii de catre locatari cat si pe terenuri publice. Este confectionat din material de poliester armat cu fibra de sticla, si are inaltimea de asezare de 245 cm.

Pretul nu include scara si/sau turnul.

Detalii

Cantitate
Nu sunt suficiente produse in stoc

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

Este toboganul cel mai mare al acestei pagini de specialitate, adecvat atat utilizarii de catre locatari cat si pe terenuri publice. Este confectionat din material de poliester armat cu fibra de sticla, si are inaltimea de asezare de 245 cm. Produsul odata montat trebuie verificat sistematic cu o frecventa ce depinde de intensitatea utilizarii.
Materialul produsului consta din poliester armat cu fibra de sticla, color, ca atare rezista la radiatiile UV, iar curatirea sa se face cu ajutorul unui produs de curatat obisnuit.

Produsul corespunde normei EN1176, este adecvat utilizarii pe terenuri publice. Varsta recomandata: de la 3 ani.
Inaltimea de cadere critica fiind peste 1 m, trebuie asigurata amenajarea solului de amortizare corespunzator.

Inaltimea de cadere critica fiind de peste 1 m, trebuie asigurata amenajarea unui sol de amortizare coprespunzator, de exemplu cu dale de cauciuc cu caracter amortizator.

Necesar minim de suprafata: 354x1027 cm. 

Necesita asamblare.

Asamblarea trebuie facuta exclusiv de catre un adult.

Asigurati-va ca toboganul este complet si corect asamblat inainte de folosire.

 

Avertismente si precautii de utilizare

Jucaria/produsul poate contine piese mici si necesita asamblare de catre un adult. Va rugam sa nu dati jucaria/produsul copilui/sa nu-l lasati sa se joace/sa foloseasca produsul numai dupa ce a fost complet asamblat/asamblata si verificata/verificat si au fost indepartate ambalajele. Numai pentru uz casnic/ rezidential. Va rugam sa respectati instructiunile de montare pe care le veti primi la achizitionarea jucariei si suprafata adecvata de amplasare a jucariei. Daca jucaria a necesitat montare, va rugam sa efectuati verificarea si intretinerea periodica a partilor principale, a elementelor de sustinere, fixare, ancorare. Daca aceste verificari nu sunt efectuate, jucaria poate cauza cadere sau rasturnare. Nu lasati ambalajele jucariilor/produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al jucariei/produsului inainte de a da jucaria/produsul copilului. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca/foloseste acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati jucaria/produsul departe de foc; feriti jucaria/produsul de temperaturi ridicate si umiditate.

10197

Fisa tehnica

Inaltime de pornire
245 cm
Lungime de glisare
440 cm