Tobogan JUNIOR 385 cm
  • Tobogan JUNIOR 385 cm

Tobogan JUNIOR 385 cm

2.325,00 RON
cu TVA

Este un tobogan confecţionat din poliester armat cu fibra de sticla, şi are o inaltime de asezare de 180 cm. Materialul toboganului este confectionat din poliester armat cu fibra de sticla, color, ca atare rezista la razele UV, iar curatirea sa se poate face cu ajutorul unui produs de curatat obisnuit.

Detalii

Cantitate
Nu sunt suficiente produse in stoc

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

Este un tobogan confectionat din poliester armat cu fibra de sticla, si are o inaltime de asezare de 180 cm. Produsul instalat trebuie verificat sistematic cu o frecventa determinata de intensitatea utilizarii. Materialul toboganului este confectionat din poliester armat cu fibra de sticla, color, ca atare rezista la razele UV, iar curatirea sa se poate face cu ajutorul unui produs de curatat obisnuit.

Produsul corespunde normei EN1176, face fata utilizarii pe teren public.

Varsta recomandata: de la 3 ani. Inaltimea de cadere critica depasind 1 m, trebuie asigurata elaborarea solului de amortizare corespunzator.

Inaltimea de cadere critica fiind de peste 1 m, trebuie asigurata amenajarea unui sol de amortizare coprespunzator, de exemplu cu dale de cauciuc cu caracter amortizator.

Latime: 62 cm

Lungimea suprafeţei de glisare: 330 cm

Greutate: 45 kg

Necesita asamblare.

Asamblarea trebuie facuta exclusiv de catre un adult.

Asigurati-va ca toboganul este complet si corect asamblat inainte de folosire.

 

Avertismente si precautii de utilizare

Jucaria/produsul poate contine piese mici si necesita asamblare de catre un adult. Va rugam sa nu dati jucaria/produsul copilui/sa nu-l lasati sa se joace/sa foloseasca produsul numai dupa ce a fost complet asamblat/asamblata si verificata/verificat si au fost indepartate ambalajele. Numai pentru uz casnic/ rezidential. Va rugam sa respectati instructiunile de montare pe care le veti primi la achizitionarea jucariei si suprafata adecvata de amplasare a jucariei. Daca jucaria a necesitat montare, va rugam sa efectuati verificarea si intretinerea periodica a partilor principale, a elementelor de sustinere, fixare, ancorare. Daca aceste verificari nu sunt efectuate, jucaria poate cauza cadere sau rasturnare. Nu lasati ambalajele jucariilor/produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al jucariei/produsului inainte de a da jucaria/produsul copilului. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca/foloseste acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati jucaria/produsul departe de foc; feriti jucaria/produsul de temperaturi ridicate si umiditate.

105318

Fisa tehnica

Inaltime de pornire
180 cm
Lungime de glisare
380 cm