TERMENI SI CONDITII

- valabile pentru achizitionarea produselor de pe site-ul www.tobogan.ro -

Cap.I. INFORMATII GENERALE

www.tobogan.ro  este reprezentata prin S.C. NORDINOVA S.R.L., cu sediul social in loc. ORADEA, strada Vasile Conta, nr. 32, jud.Bihor, avand numarul de inmatriculare la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Timis J05/118/2009, Cod de inregistrare fiscala RO 26011674, cu cont bancar deschis la Banca Unicredit Tiriac Oradea, având cod IBAN RO28BACX0000000864170000, telefon: 0745.323.349, email: office@tobogan.ro.

Pe pagina www.tobogan.ro poate face comanda orice persoana fizica sau juridica, care solicita expres acest lucru, prin intermediul  unei comenzi on line.

Cap.II.  INTRODUCERE

Prezentul document defineste termenii si conditiile in care www.tobogan.ro este de acord sa furnizeze produse si servicii clientilor sai. Prezentul document reprezinta un acord intre www.tobogan.ro si clientii sai, astfel incat utilizarea serviciilor oferite de www.tobogan.ro  presupune acceptarea si conformarea la prezentii termeni si conditii de utilizare.www.tobogan.ro isi rezerva dreptul de a aduce modificari prezentului document. Acest lucru insa nu constituie motiv intemeiat pentru incetare relatiilor de colaborare de catre client si nici pentru refuzarea platii serviciilor si produselor solicitate.

Cap.III.  PROCEDURA DE COMANDA

Orice comanda se va face on line, pe www.tobogan.ro. Clientii se obliga sa introduca in formular datele complete, corecte si conforme cu realitatea.

www.tobogan.ro nu este responsabil si nu poate fi tras la raspundere sub nici o forma pentru neplaceri cauzate de furnizarea de catre client a unor informatii incorecte sau incomplete.

Dupa finalizarea comenzii, clientul va primi o factura proforma, la adresa de email introdusa in formular. Factura proforma contine toate informatiile legate de comanda facuta. Factura proforma nu are valoare contabila.

Cap.IV.  MODALITATI DE PLATA

Toate preturile, facturile si platile – sunt exprimate in RON. Preturile afisate pe acest site in orice alta moneda, sunt doar orientative.

Toate preturile afisate pe www.tobogan.ro contin TVA de 24%.

Comanda se achita in avans, prin transfer bancar, in baza facturii proforme.

Contul in care se va face plata este : RO28BACX0000000864170000,, deschis la Banca Unicredit Tiriac Oradea. Dupa efectuarea platii, clientii sunt rugati sa trimita dova platii la adresa de email : office@tobogan.ro

Clientul este de acord sa achite contravaloarea comenzii in avans, inainte de livrarea produselor.

Facturile fiscale se trimit pe adresa de email a clientului si prin posta, la adresa mentionata pe formularul de comanda.

Cap.V.  CONDITII DE LIVRARE

Termenul de livrare al produsului este de 7-10 zile lucratoare, de la plasarea unei comenzi ferme. Comanda este considerata ferma din momentul achitarii facturii proforme. Dovada achitarii o reprezinta ordinul de plata trimis de client la adresa de email office@tobogan.ro

Costul  transportului pana la destinatie nu este inclus in pretul produselor si este suportat de cumparator.

Valoarea transportului va fi comunicata clientului dupa plasarea comenzii si va fi inclusa in factura proforma.

Costul montajului nu este inclus in pretul produselor si este asigurat de cumparator. In cazul in care se doreste si montajul produselor, acest lucru trebuie mentionat in mod expres. La solicitarea clientului, www.tobogan.ro poate oferii solutii de montaj, cu un cost aditional.

Livrarea produselor se face la adresa mentionata de catre client in formularul de comanda sau prin comanda scrisa la adresa office@tobogan.ro . Destinatia poate fi orice localitate de pe teritoriul Romaniei. Semnatura de primire a coletelor o poate face orice persoana cu domiciliul in locatia stabilita ca adresa de livrare.

Cap.VI. MODIFICAREA SAU ANULAREA COMENZILOR

Modificarea unei comenzi certe se poate face numai prin cerere scrisa, trimisa pe adresa office@tobogan.ro.  Acceptarea modificarilor solicitate nu este garantata. Modificarea este acceptata doar daca solicitarea se face in timp util, daca produsele nu au fost deja expediate sau pregatite de livrare. Raspunsul la solicitarea de modificare se va trimite prin email, la adresa mentionata de client in formularul de comanda.

Anularea unei comenzi certe se poate face numai prin cerere scrisa, trimisa pe adresa office@tobogan.ro.  Anularea comenzii  nu este garantata. Anularea este acceptata doar daca solicitarea se face in timp util, daca produsele nu au fost deja expediate sau pregatite de livrare. Raspunsul la solicitarea de anulare se va trimite prin email, la adresa mentionata de client in formularul de comanda.

Cap.VII. RECLAMATII

Semnatura de primire din partea destinatarului / beneficiarului serviciului sau produsului livrat, se considera ca acceptare a calitatii si livrarii in bune conditii a produsului, si nu lasa loc reclamatiilor ulterioare privitoare la calitatea sau nelivrarea completa a produsului.

In cazul in care produsele nu sunt livrate sau sunt livrate incomplet, sau in cazul oricaror nemultumiri, clientul trebuie sa trimita o cerere scrisa pe adresa office@tobogan.ro, in care sa descrie situatia aparuta. De asemenea, ne poate contacta la numarul de telefon 0745 323349.

Cap.VIII.  OBLIGATIILE CLIENTULUI

Clientul este responsabil de corectitudinea datelor personale de pe formularul de comanda. Totodata, in cazul in care este necesar, clientul are obligatia de a actualiza, completa sau modifica aceste date.

 

Clientul este responsabil pentru mentinerea in conditii de securitate a parolelor si informatiilor importante pentru contul sau.

 

Clientul are obligatia de a achita contravaloarea produselor si serviciilor comandate de pe www.tobogan.ro.

Cap.IX.  OBLIGATIILE VANZATORULUI

Vanzatorul are urmatoarele obligatii :

- sa livreze in termenul stabilit produsele comandate

- sa ofere vanzatorului toate actele necesare

Cap.X.  PERIOADA DE GARANTIE

Vanzatorul garanteaza cumparatorul ca produsele furnizate  sunt noi, nefolosite si nu vor avea nici un defect ca urmare a materialelor din care sunt confectionate sau manoperei de instalare.

Perioada de garantie acordata este de 12 luni  de la momentul livrarii. Garantia include defectele de fabricare ale produselor.. Garantia nu include uzura prin folosire, nici distrugerile intentionate ( acte de vandalism )

Cap.XI.  FORTA MAJORA

Forta majora este constatata de o autoritate competenta. Forta majora exonereaza partile contractante de indeplinirea obligatiilor asumate prin prezentul contract, pe toata perioada in care aceasta actioneaza.

Partea care invoca forta majora are obligatia de notificare a celeilalte parti, imediat si in mod complet, si de a lua orice masuri in vederea limitarii consecintelor.

Cap.X.  LITIGII

Eventualele litigii in legatura cu derularea contractului,vor fi rezolvate pe cale amiabila. In cazul in care acest lucru nu este posibil, solutionarea se va face prin instanta judecatoreasca competenta de pe teritoriul Municipiului Oradea.

Cap.XI.  DISPOZITII FINALE

www.tobogan.ro este singura in masura sa decida ce anume reprezinta o incalcare a termenilor si conditiilor de mai sus. Nerespectarea acestor termeni si conditii de catre un client, da dreptul www.tobogan.rosa suspende sau sa dezactiveze contul aestuia.

 

Nu putem fi considerati responsabili pentru daune cauzate de nedisponibilitatrea temporara a serverelor, oricare ar fi motivul care cauzeaza acest lucru. Aceasta prevedere include si daunele rezultate din deteriorarea sau pierderea datelor.

Garantam confidentialitatea tuturor datelor clientilor nostri. De asemenea, garantam utilizarea acestora exclusiv pentru onorarea comenzilor sau cererilor venite din partea clientilor.

Pentru orice informatii, va rugam sa ne contactactati la 0745 323349 sau office@tobogan.ro.

http://www.anpc.gov.ro/